Erfarenheter av diazepam

Dina personliga erfarenheter av diazepam.

Använder du ett läkemedel med diazepam? Här kan du dela med dig av din historia och dina erfarenheter! Lämna en kommentar nedanför. ?

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. För mig är det enda som någonsin hjälpt mig med panik känslor efter trauma. Har även mkt kramper efter svåra, smärtsamma frakturer pga osteoporos. Skador på min kropp efter yttre våld. Det enda som hjälp mig lätta spänningar i kroppen och kunnat sova mer en 3 timmar per natt.

  Får det inte längre utskrivet. Fruktansvärt. Inget annat har hjälpt, varken smärtstillande eller andra ”preparat ”

 2. Det är otroligt skrämmande hur lite de läkare som skriver ut diazepam faktiskt bryr sig om konsekvenserna för patienten. Jag är rätt förtvivlad just nu.. Har i 15 års tid varit ordinerad 10mg stesolid 4 ggr per dag.. För 2 månader sedan sa en läkare att det här har varit fel. Samma läkare som varit med o skrivit ut. Jag fick sluta cold turkey… Helt fruktansvärt, har nog drabbats av i princip alla allvarliga utsättningssymptom, inklusive epileptiska anfall.. Det som gör mig mest arg och besviken är att inte en enda läkare har försökt förklara för mig vad som händer i min kropp. Ingen har erbjudit stöd eller hjälp.. En kvinnlig psykiatriker ifrågasatte t.o.m om jag verkligen menade att jag fortfarande var abstinent efter 5 dygn… Då hade jag ju fortfarande benzo i kroppen.. Om de som jobbar med detta på allvar tycker att jag hittar på symptom o överdriver endast dag 5 efter 15 års bruk… Det är sjukt, o det är ett helvete o ett jävla skämt att jag sitter ensam hemma med detta nu… Det är en otroligt skrämmande upplevelse när kropp o psyke klappar ihop fullständigt… ?

 3. Nollade nov 2017 är ffde jättesjuk. Dr dp inre vibrationer. Min läkare säger jag har en iatrogen skada fr läkemedlet Stesolid. Skada syns på både magnetkamera undersökning och EEG

 4. Detta läkemedel borde förbjudas! Utsättningen är ett helvete på denna jord. Läkare har noll koll om vad de sätter in o de vet inte hur de sen ska hjälpa pat att bli av med skiten.
  Jag har haft närmare 30 utsättningssymtom samtidigt. Och det är så pass allvarligt att suicidtankar uppstår. Rebound på en ångest från helvetet som är värre än den jag en gång sökte hjälp för. Läkare borde testa dessa piller o gå CT på dem….
  Jag orkar snart inte mer o jag har kommit halvvägs i min nedtrappning. Efter det kommer den postakuta abstinensen som kan pågå i år.. Nämnde ngn dr det till mig vid insättandet? Att det går knappt att sluta, du blir djupt deprimerad, får extrem ångest o sedan en AT som kan pågå i år efter nollning? Mitt liv är förstört!!????

 5. Mitt råd är börja ALDRIG med diazepam..Det är ett helvete på jorden att sluta ( om det ens går).Läkare förskriver diazepam i år efter år men skiter fullständigt i hur patienten mår när det sedan kommer till att sätta ut rävgiftet. Jag har mer ångest med diazepam än innan. Jag är lågdosberoende…Hatar att tabletterna styr mitt liv