Erfarenheter av diazepam

 

Använder du ett läkemedel med diazepam?

Här kan du dela med dig av din historia och dina erfarenheter!

2 Responses to Erfarenheter av diazepam

  1. Förtvivlad says:

    Mitt råd är börja ALDRIG med diazepam..Det är ett helvete på jorden att sluta ( om det ens går).Läkare förskriver diazepam i år efter år men skiter fullständigt i hur patienten mår när det sedan kommer till att sätta ut rävgiftet. Jag har mer ångest med diazepam än innan. Jag är lågdosberoende…Hatar att tabletterna styr mitt liv

  2. Lågdosberoende says:

    Detta läkemedel borde förbjudas! Utsättningen är ett helvete på denna jord. Läkare har noll koll om vad de sätter in o de vet inte hur de sen ska hjälpa pat att bli av med skiten.
    Jag har haft närmare 30 utsättningssymtom samtidigt. Och det är så pass allvarligt att suicidtankar uppstår. Rebound på en ångest från helvetet som är värre än den jag en gång sökte hjälp för. Läkare borde testa dessa piller o gå CT på dem….
    Jag orkar snart inte mer o jag har kommit halvvägs i min nedtrappning. Efter det kommer den postakuta abstinensen som kan pågå i år.. Nämnde ngn dr det till mig vid insättandet? Att det går knappt att sluta, du blir djupt deprimerad, får extrem ångest o sedan en AT som kan pågå i år efter nollning? Mitt liv är förstört!!????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *